Bakhjälp!

5kommentarer

Då var det dags för första surdegsbakningen i mitt lilla kök. Som tur var så fick jag hjälp och då kan man ju inte misslyckas. Tevattnet är på kokning och en skiva nybakat med en god bit ost på, kvällsmackan när den är som bäst. En underbar söndag som avslut denna veckan.
 
 
 
En otroligt skön kväll ute, tror jag tar en hundrunda till!
 
:-)

5 kommentarer

Spanaren

19 Jan 2015 09:33

Fina bilder av bröd och bakhjälp! Men se nu har vi båda misskött varandra för oj vad inlägg jag har missat. Missat att du har flyttat?!?! Du tänker byta yrke *bra* för nattjobb sliter. Du letar meningsfulla saker som du vill göra *ännu bättre* Fina bilder av djur och goa barnbarn *njuter* På återseende vännen/ kram

S

19 Jan 2015 10:22

Köksassistenter är något alldeles utmärkt att ha! Det ser ut som att ni lyckades excellent med baket. :)

Ha en bra början på veckan!
Kram!

Annika

19 Jan 2015 19:06

Underbart med lite hjälp i köket. Ibland önskar jag faktiskt att jag hade en hund så man kom ut lite oftare. För då har man ju inget val.
Kramelikram

Tomtan

20 Jan 2015 10:56

Tack för att du tittade in. Jag har inte själv gjort filmen om Östersund utan det är en kille som heter Simon Jaktlund. HAr rättat till det nu :D

AnnaKK

21 Jan 2015 13:36

Åh, vad jag önskar att jag kunde baka med surdeg!! Har gjort några försök men det blev INTE bra... :-( Fick väl aldrig det rätta bubblet i min "suring", antar jag... Dina bröd ser verkligen supergoda ut!!! :-)~ Och perfekt med en liten hjälp-bagerska! :-)

Kommentera

Publiceras ej