Laddar inför loppis!

2kommentarer

I morgon väldigt tidigt är det dags för dottern och mig att åka på loppis. Inte handla bara sälja. Bilen är smockfull med både det ena och det andra, har vi tur så finns det endast tomma kartonger i bilen då vi kör hem. Hur som helst så är det väldigt trevligt att sälja på loppis. Man träffar alltid massor av trevliga människor som man kan slänga några ord med. Så vill vi ju naturligtvis ha tur med vädret också eftersom loppisen är utomhus intill den vackra Brunnshallen i Ronneby. Då är det bara lite skönhetssömn som saknas innan det är dags för avfärd. 
 
 
Natti natti!
 
........och så glöm inte att hedra demokratin.
Gå och rösta!!!!
 
:-)

2 kommentarer

Anne-christine

15 Sep 2014 05:38

Loppis är trevligt och där var jag på lördag. En loppis som anordnades hos en vän som håller på med andligt "änglavingar" här i sundvall. Pengarna som kommer in går till välgörenhet.
Rösta har man gjort. Det gick riktigt bra.
Kramkram

AnnaKK

15 Sep 2014 08:26

Jodå! Jag/vi kom iväg till vallokalen nån timme innan den stängde igårkväll. :-) Och nu blir det intressant på riktigt att se hur demokratiarbetet ska att se ut framöver. Med SD i en vågmästarroll samtidigt som ingen annan vill att de ska vara vågmästare... Det vill nog till att tänka nytt både till vänster och höger, om detta ska gå väl!? 8-X

Hoppas det gick bättre med loppisen!? :-)

Kommentera

Publiceras ej