Banankartonger!

4kommentarer

Just nu så sitter jag och äter frukost omgiven av ett hav av banankartonger. De flesta kartonger är det redan saker i men som tur är finns det fortfarande tomma kartonger. Banankartonger är det allra bästa att förvara saker i. Jag håller på att packa, om 14 dagar ska allt vara tömt och städat. Efter mycket funderande fram och tillbaka så kom jag då äntligen till skott med att sälja min lägenhet, när jag väl bestämt mig så gick det väldigt fort. Trotts att jag hela tiden vetat att detta var det rätta så har jag ändå dragit ut på det, hahaha man vill ju inte göra något förhastat. Ni vet hur jag har det, besluten ska noga vägas i vågskålarna och så lite velande på det så kan det bli väldigt utdraget typ si så där i 1½ år. Men nu så behöver jag inte lägga energi på detta mera, nu är det bara ny bostad som ska fixas men ännu så länge är det bara en önskan. Det löser sig alltid det är ju 14 dagar till så nog kommer det att dyka upp något om inte så står min stuga på Öland och väntar på mig. Ville ju ha allt ordnat med försäljningen innan jag drar till Australien, resten får lösa sig när jag kommer hem annars. GALEN!!!? Nej då....bara lite :-)
 
Så här såg det ut innan jag började möblera med banankartonger!

Sova en stund innan dagens möte!
Ha det gott!
 
:-)
 
 

4 kommentarer

sara

16 Sep 2014 15:25

Oh så spännande! :)
Vart vill du helst bo? Och i vad för slags bostad? Tänkte om jag skulle hålla ögon och öron öppna. :)

Kram

Skogsfen

16 Sep 2014 19:21

Men så spännande du har ju ett äventyr som väntar. Att inte veta vart man ska bo om 14 dagar, det är som att bara kasta sig rätt ut. Modig tös du. ;)
Kramis. Och du Lycka till.

S

16 Sep 2014 23:30

Det var snabba bud! Lite som när man flyttade runt som ung... Men banankartonger är onekligen bra att ha och jag hoppas du hittar en lösning som känns okej.

Kram!

Spanaren

18 Sep 2014 11:56

Antar att du köper en ny lägenhet i så fall? Här uppe hos mig är det årslånga köer på kommunens bostäder. Hört att det finns de som har stått i 10 år. Privat går att få men då kanske inte den personen får bo var den vill. Tur att du har din fina stuga. Hur många mil får du köra i så fall? Snabba ryck är alltid bäst! Jobba på :-) /kram

Ps Så gulligt du hade det (ser på bilden)

Kommentera

Publiceras ej