Fyndig torsdag!

2kommentarer

Trotts att jag borde ha sovet en stund på eftermiddagen inför nattens jobb så valde jag att åka till Ö o B där de hade utförsäljning. Skulle ju bara kolla lite hade jag tänkt. Den där lilla kollen resulterade i att jag fick åka hem till föräldrarna för att låna ett släp för att kunna ta hem mitt fynd. Pallkragar som hade kostat 50 kronor st var nu rabatterade med 75%. Så det är inte utan att jag känner mig grymt nöjd och att kroppen fick vara utan den stundens vila var det helt klart värt. Jag hade tänkt att vänta med mitt inköp till våren men ett sådant här erbjudande kan man ju bara inte missa. Upptäckte i somras hur gent det var att odla i pallkragar eftersom man inte behöver odla en massa oönskat ogräs också. Köpte även lite olika lökar och en stor fiberduk till samma underbara rabatterade pris. Ska det ska bli kul att få sätta igång med odlandet sedan när det blir så dags.
 
Jag byter ut pumorna mot kryddodling i pallkragar inför nästa års odlingssäsong.
 
Vet ni vad???
Nu har jag bara 10 timmars jobb kvar innan det är dags för
7 veckors semester. Så nöjd!
 
:-D
 
 
 

2 kommentarer

Gittan

17 Oct 2014 07:02

Ja visst är det bäst att passa på när det är utförsäljning, det kan man tjäna mycket på .
Hoppas natten har gått bra ändå men vila behövs ju också.
Ha en skön dag. Kramar.

AnnaKK

17 Oct 2014 10:33

Låter ljuvligt med semester resten av hösten!!! :-)

Och det gjorde du verkligen rätt i, som shoppade pallkragar. Både för att de verkligen är bra att odla i, och för att de måste ha varit så gott som gratis vid den där utförsäljningen!? Härligt!!!

Om du har tänkt fylla pallkragarna med "köpejord" så kan du hålla korpgluggarna öppna för eventuella utförsäljningar av stora jordsäckar nu. För det ska tydligen vara bra om de ligger utomhus och fryser en vinter innan man använder dom. Så dör förhoppningsvis eventuella skadeinsekter som kan finnas i dem. :-)

Kommentera

Publiceras ej