Byggare Bob!

5kommentarer

När jag var hos mina barnbarn för några kvällar sedan medan föräldrarna var upptagna med jobb så var barnen igång med byggandet av lego. Helt otroligt att alla barnen i familjen gillar legobygge. Till och med lilla E som bara är 2 ½ byggde med vana fingrar. Roligt att se hur den ena farkosten efter den andra växte fram. Tänk så mycket olika modeller det går att göra. Jag hade nog med att fotografera allt fint :-)
 
 
 
 
Önskar alla en trevligt fredag!
 
:-)
 

5 kommentarer

Bosse Lidén

24 Oct 2014 15:47

Varför kom jag inte på det där med lego? Undra vilket år det var. Jag minns många härliga stunder där jag lekte med dessa bitar. Då fann det inte lika många möjlighet som nu. Jättekul att det fortfarande är populärt. Samtidigt som det leks lärs massor av viktiga funktioner in. Smart sätt att kombinera på tycker pedagogen Bosse Lego.
Önskar dig en fin helg. Kram

S

24 Oct 2014 20:30

Lego är ju helt underbart! Jag älskade det när jag var liten. Min man säger att hans grabbar, särskilt den ena, byggde i otroliga mängder. Nu är grabben civilingenjör, så det lönade sig ;)

Ha en riktigt fin helg!
Kram!

Micke

25 Oct 2014 18:43

Jo..Lego är riktigt kul för alla barn..stora som små;)
Här har vi en hög sådant för barnbarnen när de kommer över...populärt :)

Ha de fint o trevlig lördagskväll.

Gittan

25 Oct 2014 19:19

Vilka fina saker dom kan bygga, visst är det kul att se hur dom kan även om dom inte är så stora. Bra leksaker .
Kramar.

Soffie

25 Oct 2014 23:54

Å lego är så himla roligt vi har en jättestor låda efter alla tre ungarna och den spar jag till barnbarnen som jag hoppas jag får såsmåningom😃

Kommentera

Publiceras ej