Varför är det så svårt!!!!!!

6kommentarer

Innan jag åkte till Australien så var jag hos kiropraktiken för min nack-och ryggproblem. Med ett varningen finger så sa han att det var slut på magsovandet. Hur lätt var det då?? Spelar ingen roll hur mycket jag än intalar mig själv att jag sover mycket bättre om jag ligger på sidan eller ryggläge. Snurr snurr snurr!!! Jag ligger på rygg, höger sida, vänster sida, ryggen igen och så slutar det med att jag bara ska ligga lite lite på magen. Varför är det så skönt att ligga på magen och sova? Kan väl inte bara vara för att jag inte får :-)
 
 
:-)

6 kommentarer

Micke

21 Dec 2014 13:11

Ja du...ligger bara på sidan jag så jag vet inte....men nog bäst att göra som farbror docktorn säger....så mycket det går iallafall. ;)

Ha de fint nu.

S

21 Dec 2014 20:44

I mina ögon är ni magsovare en ytterst exotisk varelse! Jag begriper inte hur det går till. Här ska det sovas på sidan, med täcke mellan knäna och fötterna utanför. ;)

Kram!

TantGlad

22 Dec 2014 06:19

Nog vill man sova som man vill allt.

Tittar in och önskar dig en GOD JUL.

Julkram från mig.

Ailas

23 Dec 2014 01:09

Magen? Men det är ju inte skönt. På sidan ska det vara, helst på den vänstra. Sedan ska man dra upp benen och bli lite ihoprullad som en katt.

Vill passa på att önska dig en riktigt GOD JUL, vilket givetvis även innebär att ryggen och nacken sköter sig.

Kramar!

AnnaKK

23 Dec 2014 10:37

Synd att jag inte kan sova åt dej, för jag kan helt omöjligt sova på magen - får för mej att jag inte kan andas om jag ligger så!? Och tycker inte att det är det minsta bekvämt... <:-)

Hoppas din jul blir alldeles underbar, och sen när den och nyår och trettonhelgen är över - då kör vi igång med våra odlingar!!! Det som behöver försås relativt tidigt, iallafall. :-) (Ja, för min del blir det väl snarare att jag lägger i ytterligare en växel i min redan pågående odling!)

Ha det toppen!!! :-)

Bosse Lidén

25 Dec 2014 16:28

Det blir lätt så. Att det som inte är lämpligt vill man helst. Själv sover jag aldrig på magen. God fortsättning. Kram Bosse

Kommentera

Publiceras ej