Hemma i vardagen.... :-)

4kommentarer

Jobb och att vara hemlös upptar min vardag för tillfället. Men nu kan jag snart känna vittring på min nya efterlängtade lägenhet. Ska bli så trevligt att få pynta "lite" inför den stundande julen. Det blir bara några få tomtar på mina hyllor i år eftersom de inte kommer att få stanna där så värst länge.
 
Har inte hunnit att titta igenom alla mina bilder ännu från vår fantastiska resa till Australien men snart så har jag tid att gotta ner mig i alla underbara foto som väntar på att bli betraktade. Måste bara visa lite bilder på isbjörnen som bodde på en djurpark som vi besökte. Inte utan att jag skrattar lite när jag tänker tillbaka på denna lilla pajas, han viste hur man skulle underhålla sin publik.
 
 
 
 
 
 
 

Trevlig fredag!
 
:-)
 

4 kommentarer

Spanaren

12 Dec 2014 16:21

Välkommen hem och hemma har du varit i flera dagar. Varför har du inte sagt något om det ;.)

Har du fått tag i en lägenhet, kul i så fall!

Vilken söting du visar upp *tack*

Ha en fin kväll / kram

S

12 Dec 2014 18:34

Välkommen hem! Hoppas du får krypa in i egen lya snart då.

Vilken stilig herre i poolen :)

Kram!

AnnaKK

13 Dec 2014 10:35

Skönt att det närmar sej igen med ett eget boende! :-)

Sonen har fått en viss nytändning med sitt hus nu när det görs saker i det som gör att det börjar se beboeligt ut igen. Ett tag var ju det mesta utrivet och då var han rätt less på det - han hade ju inte väntat sej att det skulle bli så-å-å-å mycket renoverande i kåken när han skrev på köpekontraktet, och inte vi heller... <:-) Men, men!

Jag "jular" minimalt i år - den rätta lusten till sådant har inte velat infinna sej. Siktar mot våren och allt trevligt trädgårdspyssel som kommer med den!! :-)

Skön stilstudie av nallen när han dyker i plurret!!! :-D

Ha en härlig luciadag!!!

Micke

13 Dec 2014 13:06

Fin liten nalle där...ser ut som mig när jag ska i badkaret ;)

Julpyntandet har inte fått någon större plats i hemmet ännu här..brukar starta första advent..men i år går vi på sparlåga fram till nästa helg dagarna innan julafton..det bara blev så i år..men det funkar det med :)

Ha de bäst nu.

Kommentera

Publiceras ej