Sommar Amaryllis!

4kommentarer

Det är första gången som jag har en amaryllis som blommar på sommaren. Den är mycket vacker där den står på trädgårdsbordet. Jag fick en påse med två amaryllis i som medskick av killen som jag köpte mina lavendelblommor av. Hyggligt! Lökarna är nu inne på andra stänglen. Vem vet, det kanske kommer flera.
 
 
 
Ha en fortsatt bra dag!
 
:-)
 
 
 
 

4 kommentarer

Soffie

26 Aug 2014 21:31

Men wow. Va fina det har jag aldrig sett på sommaren förut😄

AnnaKK

27 Aug 2014 08:12

Vad häftigt!! :-)

Nåt år har jag prövat att sätta ut överblommade amaryllislökar i trädgården över sommaren (det ska ju vara så bra för dem!?), men inte sjutton fanns det några stora, friska och välmående lökar sen på hösten att ta in och driva fram till jul!? (Jag glömde nog bort nånting i omvårdnaden av dem, är jag rädd...? <:-I)

Igår körde jag förresten förbi en trädgård där det alltid har funnits MASSOR av gladioler så här på höstkanten - men nu fanns det visst ingenting där längre. Ägaren har kanske blivit för gammal för att orka med sin trädgård på samma vis som förr...? Synd i såfall, men fullt förståeligt.

Skoj att sonen har ärvt intresset för att fotografera!! Tänk vad kul era kameror ska ha när de får träffas här näst!! :-D

Eivor

27 Aug 2014 11:50

Det var en vacker Amaryllis du har. Otroligt fin.
Minsann tror jag inte din pappa hade rät. Här är det varmare igen och solen skiner återigen.
Jag tror inte det är någon risk för fågeln. Det är många haltande änder där också och dessutom ett stort strövområde så jag tror inte de större fåglarna tar sig dit. Hoppas ialla fall.

Ha en fin dag, hoppas solen kom till dig också

Kram

Inger Maryissa

30 Aug 2014 21:25

ja, det är nog ovanligt att Amaryllis blommar på sommaren
vilken tur du har, och så fina de är !
Kram

Kommentera

Publiceras ej