Från Ö till Ö!

3kommentarer

Eftersom jag skulle på ett möte igår så drog jag från den ena ön till den andra även att jag var ledig. Det var längesedan jag var hemma och ledig. Har hunnit med massor av måsten idag, sådant som bara legat och väntat på att jag skulle få tummarna ur. Inte utan att jag känner mig mera än nöjd nu. Om jag får välja så är jag ju mycket hellre på Öland då jag är ledig än här. Ska bara jobba lite först i helgen sedan är det dag igen för att ta sig över bron. Längtar redan. Eftersom sonen ska åka till Australien i morgon så har jag lovat att köra honom till Malmö, ska bli trevligt att bara vara en hel dag till innan han åker. Även om vi snart ska ses igen så är jag svag för det där med avsked. Nu har vi ju haft trevliga dagar och veckor och det är dessa som jag ska glädjas åt i stället för att tänka på att han ska åka. Fantastiskt kul har vi haft >3
 
Blir så full av skratt då jag tittar på detta fotot. Haha..Gruppbild på familjen! Vem har sagt att det ska vara lätt
 
 
Ha en bra fredag!
 
:-)

3 kommentarer

AnnaKK

08 Aug 2014 13:24

Förstår att det känns i modershjärtat när han reser iväg igen till andra sidan jordklotet. Men som vi har konstaterat så många gånger förr: Tiden rusar, så snart är det dags för dej att skutta på planet och resa ner till honom och hälsa på!!! :-) (Gissa om jag skulle vilja krypa ner i ditt bagage då, och följa med till alla kängururna osv!!!)

S

08 Aug 2014 18:23

Klart att det känns om ens unge drar iväg så långt det bara går! Men snart drar du efter :)

Härlig bild, tänk kontrasten mot forna tiden uppställda gruppfoton ;)

Kram!

Mia

08 Aug 2014 18:33

hehe... härlig bild! Sådana bilder är allra bäst kan jag tycka, när inte alla är uppradade. Å andra sidan är det förstås kul att ha ansiktena med... ;-)

Ja att ta avsked känns alltid i modershjärtat...

Kommentera

Publiceras ej